تبلیغات


هر روز صدها مطالب خواندنی و سرگرمی و خبری از سراسر اینترنت فقط در بروفان

طرز تهیه استیک گوشت با سس قارچ

در این بخش از آشپزی ایرانی آموزش طرز تهیه استیک گوشت با سس قارچ فراهم شده است؛همراه با آتا ایران در بخش آشپزی ایرانی برای طرز تهیه استیک گوشت

آشپزی ایرانی - مجله اینترنتی آتایران:

طرز تهیه استیک گوشت با سس قارچ

دستور پخت استیک گوشت با سس قارچ آشپزي ایرانی

مواد لازم : (برای ۴ نفر)

400گرم گوشت راسته گوساله.
2قاشق غذاخوری روغن زیتون.
2قاشق غذاخوری سس خردل.
2قاشق غذاخوری سس باربیگیو.
2قاشق غذاخوری سس سویا.
فلفل سیاه و نمک به میزان دلخواه.
4قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی

مواد لازم برای تهیه سس قارچ:

2 پیمانه قارچ ورقه شده.
1لیوان شیر.
1قاشق غذاخوری آرد.
1عدد عصاره گوشت گوساله.
فلفل سیاه به میزان دلخواه.

طـرز تهیه:

ابتدا تکه‌ای از راسته گوساله را بردارید و به اندازه کف دست و با ضخامت یک بند انگشت برش بزنید. شکل برش‌ها بهتر است از یک سمت پهن و از سمت دیگر باریک باشد.
تکه‌های برش خورده گوشت را روی تخته گوشت بگذارید و روی آنها کیسه فریزر بکشید
سپس آنها را با گوشت‌کوب بکوبید تا پهن شوند.
سپس برش‌های گوشت را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در مخلوط روغن زیتون،
سس خردل، باربیکیو و سس سویا و نمک و فلفل سیاه قرار دهید تا مزه‌دار شوند.
بعد این برش‌ها را در تابه‌ای چدنی سرخ و به صورت گرم سرو کنید.
برای تهیه سس قارچ ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
سپس قارچ‌ها را به آن بیفزایید و بگذارید کمی با هم حرارت ببینند.
مخلوط عصاره گوشت گوساله، شیر، آرد و فلفل سیاه را به آنها بیفزایید
و بگذارید تا سس روی حرارت کمی غلیظ شود و حباب بزند.
در این مرحله می‌توانید در صورت تمایل به آن کمی خامه یا کره بزنید
و روی استیک‌های آماده شده از این سس بریزید و آنها را میل کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار