تبلیغات


هر روز صدها مطالب خواندنی و سرگرمی و خبری از سراسر اینترنت فقط در بروفان

طرز تهیه نان مغزدار با سیب و دارچین

در این مطلب طرز تهیه نوعی نان مغزدار که داخل آن با سیب و دارچین پر شده است را به شما آموزش می دهیم. آن ها را درست کنید، احتمالا از آنها استقبال می کنید. ابتدا شکر و آب ولرم را مخلوط و بعد خمیر مابه را مخلوط کنید و بگذارید کنار تا عمل بیاید کره و شیر و تخم مرغ و نمک را مخلوط و خمیر مایه عمل آمده را اضافه و بعد سه پیمانه از آرد را اضافه و مخلوط کرده ورز بدهید و....

دستور تهیه نان های مغزدار با سیب و دارچین

در این مطلب طرز تهیه نوعی نان مغزدار که داخل آن با سیب و دارچین پر شده است را به شما آموزش می دهیم. آن ها را درست کنید، احتمالا از آنها استقبال می کنید.

 مواد لازم:

شیر ولرم              سه چهارم پیمانه آب ولرم               یک چهارم پیمانه شکر                   یک قاشق چایخوری تخم مرغ              یک عددکره ذوب شده         سه قاشق غذاخورینمک                     یک هشتم قاشق چایخوریخمیر مایه               دو قاشق مرباخوریآرد                         تقریبا چهار پیمانهکره ذوب شده          دو قاشق اضافی برای مالیدن روی خمیرنان های مغزدار

طرز تهیه:

1-ابتدا شکر و آب ولرم را مخلوط و بعد خمیر مابه را مخلوط کنید و بگذارید کنار تا عمل بیاید کره و شیر و تخم مرغ و نمک را مخلوط و خمیر مایه عمل آمده را اضافه و بعد سه پیمانه از آرد را اضافه و مخلوط کرده ورز بدهید اگر چسبنده بود آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید خمیر را در جای گرم یک ساعت استراحت بدهید تا اینکه حجم آن دو برابر شود.

2-برای مواد میانی چهار پنج عدد سیب را به صورت ورقه های نازک بریده با  سی گرم کره ذوب شده تفت بدهید تا نرم شود و آب آن کشیده شود بعد به دلخواه کمی شکر اضافه کرده و کمی گردوی خرد شده و دو قاشق مرباخوری دارچین افزوده و می گذاریم کاملا نرم شود بعد می گذاریم خنک شود و داخل خمیر استفاده می کنیم.

3-بعد اینکه حجم خمیر دو برابر شد خمیر را روی سطح آرد پاشی شده دوباره ورز بدهید سپس بدلخواه شکل داده با برس از کره آب شده روی خمیر بمالید و از مواد میانی داخل آن بگذارید و ببندید و در سینی فر آرد پاشی شده با فاصله چیده و دوباره نیم ساعت استراحت داده بعد با مخلوط زرده تخم مرغ و کمی زعفران دم کرده و یک قاشق چایخوری روغن مایع رومال کنید در فر دویست درجه که از نیم ساعت قبل گرم شده به مدت تقریبی بیست دقیقه پخته برای سرخ شدن روی نان ها چند دقیقه گریل را روشن کنید.

4-من با وردنه خمیر را نازک باز کردم قالب زدم روی آن کره مالیدم از مواد میانی داخل آن گذاشتم و یک ورقه خمیر دیگر روی آن گذاشتم لبه ها را به هم چسباندم و رومال کردم فقط موقع شکل دادن سطح کار را آرد پاشی کردم.

5-یک ظرف کوچک آب کف فر برای بخار کردن یادتان نرود موقع گرم کردن فر بگذارید تا خوب بخار کند.

نازخاتون

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار