تبلیغات


هر روز صدها مطالب خواندنی و سرگرمی و خبری از سراسر اینترنت فقط در بروفان

طرز تهیه رول های پنیری مرغ

وب سایت روزیاتو: در اینجا، یک غذای بسیار زیبا و خوشمزه برایتان در نظر گرفته ایم که در واقع، لقمه های کوچک مرغ سوخاری، به همراه سس گوجه فرنگی و پنیر هستند که با چاشنی هایی که به آن اضافه می کنید، طعمی عالی پیدا خواهند کرد. همراهمان باشید.

مواد لازم :

    ۲۴ عدد نان گرد و کوچک     ۶ حبه سیر خرد شده     یک عدد پیاز خرد شده     ۱ قاشق غذاخوری ریحان     ½ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز     ½ قاشق چایخوری آویشن     ¼ قاشق چایخوری فلفل     ½ قاشق چایخوری نمک     ۳ پیمانه سس مارینارا     ۴۵۰ گرم مرغ پخته و ریش ریش شده     ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده     ۴۵۰ گرم پنیر موزارلای تازه رول های پنیری مرغ

طرز تهیه:

۱-فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۲- بخش داخلی نان ها را خالی کنید. با دست، خمیرهای باقی مانده را فشار دهید تا فضای داخلی نان کاملا خالی و باز شود.

۳-روغن زیتون، پیاز و سیر را درون تابه ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.

۴-آویشن، ریحان، پرک فلفل قرمز، نمک، سس مارینارا، مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کنید. آن ها را تا زمانی که سس تبخیر شده و غلیظ شود، هم بزنید.

۵-در کف نان، یک لایه موزارلای تازه بگذارید. یک چهارم آن را با مخلوط مرغ پر کنید. روی آن یک لایه دیگر پنیر قرار دهید.

۶-همین کار را با تمامی نان ها و مواد تکرار کنید.

۷- آن ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا پنیرها آب شوند.

۸- در آخر با ریحان تازه تزئین و سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار