تبلیغات


هر روز صدها مطالب خواندنی و سرگرمی و خبری از سراسر اینترنت فقط در بروفان

افطاری شب ششم ماه رمضان؛ پاستا با سس راتاتوئی

برترین ها – زهرا موسوی: پاستا با سس راتاتوئی یک پاستای کته‌ای و بدون نیاز به آبکش کردن است که با سبزیجات متنوعی که برای درست کردن راتاتوئی استفاده می‌شوند، تهیه می‌شود. همچنین یک پاستای سالم، رژیمی و در عین حال مغذی است.

پاستا یک غذای مغذی و پر ویتامین است که با انواع سس‌ها و شکل‌های مختلف درست می‌شود. شیوه معمول درست کردن پاستا ریختن آن در قابلمه‌ای پر از آب و آبکش کردن و سپس ریختن سس روی آن به شیوه غربی و دم کردن به شیوه ما ایرانی‌ها انجام می‌شود. چند وقتی ست که شیوه نوینی برای پخت پاستا آمده به نام one pot pasta که همان پاستای دمپختی است. در این روش پاستا آبکشی نمی‌شود بلکه با مقداری آب و مواد همراه آن پخته می‌شود. در این شیوه مواد مغذی پاستا حفظ می‌شود و همانند روش آبکشی کردن، دور ریخته نمی‌شود. همچنین در این روش مزه همه مواد حفظ شده و همه سبزیجات و سایر موادی که به پاستا افزوده می‌شوند طعم خود را به پاستا می‌دهند.

پاستا با سس راتاتوئی یک نمونه از پاستا‌های دمپختی یا بدون نیاز به آبکش کردن است. من این را از طریق یک شبکه اجتماعی و از یک خانم استرالیایی یاد گرفتم. او تمام پاستهایش را به همین شکل درست می‌کند و همگی خوشمزه هستند. شاید فکر کنید که پاستایی که آبکشی نشود خمیر می‌شود در حالی که اصلا اینطور نیست چیزی که ممکن است آن را خمیر کند فقط آب زیاد و زیاد بهم زدن است همین.

چرا پاستای راتاتوئی را توصیه می‌کنم؟

من تصمیم گرفتم دیگر هرگز پاستای آبکشی درست نکنم حداقل برای خودم که اینطور بهتر است. اما چرا پاستا با سس راتاتوئی را توصیه می‌کنم خب من چند دلیل برای این کار دارم:

آب کمتری مصرف می‌شود کاملا گیاهی است با حداقل مواد درست می‌شود مواد مغذی پاستا حفظ می‌شود سرشار از فیبر و پروتئین است روغن بسیار کمی نیاز دارد مواد آن ارزان و قابل دسترسی برای همه است در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شود و مهمتر از همه یک پاستای واقعی با مزه فوق العاده است

مواد لازم:

پاستا: ۱۵۰ گرم کدو: ۱ عدد متوسط بادمجان: ۱/۲ متوسط یا ۱ عدد کوچک گوجه: ۴ عدد متوسط رب گوجه: ۱ قاشق بزرگ پیاز سفید: ۱ عدد (قرمز یا زرد هر کدام که خواستید) فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد قارچ: ۳ عدد خرد شده (اختیاری) روغن زیتون: ۲ قاشق (یا هر روغن گیاهی دیگر) سیر: ۴ حبه فلفل خرد شده: ۱ عدد نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری   افطاری شب ششم ماه رمضان؛ پاستا با سس راتاتوئی

طرز تهیه:

۱. ابتدا همه سبزیجات را خرد می‌کنیم. کدو را حلقه حلقه کرده و بادمجان را در صورت قطور بودن دو نیم کرده و سپس برش عرضی می‌زنیم. فلفل دلمه‌ای را ریز خرد می‌کنیم. گوجه‌ها را هم نگینی ریز خرد می‌کنیم. شما می‌توانید حتی از گوجه استفاده نکنید و فقط رب گوجه را بیشتر کنید. یا اینکه برعکس گوجه‌ها را بیشتر کرده و رب گوجه را کنار بگذارید که در اینصورت کمی رنگ آن روشنتر می‌شود. برای استفاده از قارچ هرگز آن را نشویید بلکه با چاقو کمی روی آن را بتراشید و خرد کنید. استفاده از قارچ کاملا اخیتاری است.

افطاری شب ششم ماه رمضان؛ پاستا با سس راتاتوئی

۲. سیر و پیاز را ریز خرد کرده و در ماهیتابه ریخته و همراه ۲ قاشق روغن مایع سرخ می‌کنیم. من از سیر فریز شده استفاده کردم برای همین ظاهر آن عجیب به نظر می‌رسد.

افطاری شب ششم ماه رمضان؛ پاستا با سس راتاتوئی

۳. سبزیجات را به پیاز اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا کمی نرم شوند. رب گوجه را بیفزایید و سرخ کنید. سپس دو پیمانه آب گرم به آن اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید. اگر آب سرد حرارت گاز را بیشتر کنید تا آب به جوش آید سپس ماکارونی را به آن اضافه کنید. ماکارونی را خرد نکنید ما می‌خواهیم شکل خودش را حفظ کنید.

افطاری شب ششم ماه رمضان؛ پاستا با سس راتاتوئی

۴. بگذارید ماکارونی همراه مواد بپزد. اولین نکته در این مرحله این است که گول نخورید که بیایید آب زیادی اضافه کنید. بگذارید ماکارونی بپزد اگر خیلی سفت بود آن وقت کمی آب اضافه کنید. نکته دوم این است که سعی کنید آن را بهم نزنید و از این جهت توصیه اکید به استفاده از یک ماهیتابه نچسب دارم. ماهیتابه من که در تصویر می‌بینید اتفاقا نچسب نیست و من دفعه دوم مجبور شدم زیاد آن را بهم بزنم و کمی نرمتر شد. کما اینکه این پاستا در اصل باید کمی نرمتر باشد که برای من نیست.

افطاری شب ششم ماه رمضان؛ پاستا با سس راتاتوئی

۵. وقتی ماکارونی از شکل خشک خودش خارج شد و مقداری نرم شد زیر گاز را کم کنید و شعله پخش کن بگذارید تا ماکارونی دم کند همانند دمپخت. سرانجام وقتی آب آن کشیده شد، پاستا راتاتوئی ما آماده است. به همین راحتی و به همین خوشمزگی!

افطاری شب ششم ماه رمضان؛ پاستا با سس راتاتوئی

نکات مهم

برش‌های سبزیجات نباید خیلی نازک و نه خیلی ضخیم باشد و البته نازک بودن اصلا خوب نیست، چون له می‌شود و شکل آن در پاستا مشخص نمی‌شود. اولین بار که آن را درست کردم با بدترین سبزیجاتی که فکر کنید درست شد یعنی با بادمجان پلاسیده و جالب است بدانید که عکسی که در بالا ملاحظه می‌کنید متعلق به دفعه اول است که خیلی هم مزه عالی داشت. هرگز فکر نکنید که ظاهر زیبای یک سبزی در مزه آن تاثیری دارد. استفاده از ادویه جات معمول اختیاری است، اما استفاده از نمک و فلفل به تنهایی مزه خوبی به آن می‌دهد. من از روغن زیتون سبک استفاده کردم شما می‌توانید از همان روغن گیاهی آشپزخانه استفاده کنید. دستور اصلی حاوی یک قاشق سرکه بالزامیک بود که من آن را حذف کردم واقعا نیازی نیست. این پاستا نه آلدنته است نه خیلی نرم و نه خیلی سسی، ابتدا که در قابلمه است نرم به نظر می‌رسد، اما وقتی در بشقاب می‌رود کاملا ظاهر یک ماکارونی دم کرده آبکشی را دارد همانند آنچه که در تصویر می‌بینید. در مورد روغن می‌توانید آن را در صورت دلخواه کمی بیشتر کنید، اما نه زیاد. یادتان باشد که در این روش نیازی به روغن زیاد نداریم و اصول کار ما بر پایه رژیمی و سالم بودن است. من خودم پاستای تند را ترجیح می‌دهم اگر شما اهل غذا‌های تند نیستید می‌توانید فلفل را کمتر کنید. مثلا ۱/۲ قاشق چایخوری که البته من از یک فلفل کامل خشک شده استفاده کردم.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار

  • چگونه فرزندی باهوش تربیت کنیم؟

     همه دوست دارند فرزندان باهوش و نابغه داشته باشند. حالا نابغه هم نشد، دوست داریم اگر فرزندی داریم بسیار باهوش و فرهیخته و مودب و...

  • تاریخچه ورزش ایران

    ورزش از دیرباز مابین ایرانیان از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و اگر کمی در تاریخ تحقیق بیشتری داشته باشیم متوجه می شویم که تیراندازی، سوارکاری...

  • محصولات رژیمی و بدون قند کامور و موارد مصرف

    چند سالی است که محصولات رژیمی زیادی توسط شرکت ها و برندی های کوچک و بزرگ راهی بازار و فروشگاه های مواد غذایی می شوند و البته که برخی از آن ها با...

  • توجه به غذا در آیات و احادیث

    ((ـ فلینظر الانسان الی طعامه ـ(سوره عبس آیه ۲۴) پس انسان باید در غذای خود بنگرد ـ یَا أَیُّهَا النَّاسُ کُلُوا مِمَّا فِی الْأَرْضِ حَلَالًا...

  • آغوز ، اولین غذای نوزاد

    اولین ماده غذایی که نوزاد شیرخوار دریافت می کند آغوز است. آغوز، غلیظ و زرد رنگ بوده و شکل ظاهری آن از مادری  تا مادر دیگر متفاوت است. آغوز...

  • طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو

    با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید : طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو مواد لازم برای دیپ ذرت و...

  • مکان‌های متروکه و ترسناک توریستی جهان

     افراد بسیاری هستند که هر ساله هزینه های بسیاری را صرف سفر به مدرن ترین و جدیدترین نقاط توریستی دنیا می کنند. در میان هم بسیاری ترجیح می دهند تا به...

  • طرز تهیه آلبالو پلو

    آلبالو پلو یکی از غذا‌های خوشمزه و معروف ایران است که نمی‌توان به شهر خاصی نسبتش داد. محبوبیت این غذا به حدی است که با شروع فصل تابستان و آمدن...

  • طرز تهیه کیک سه شیر یا Tres Leches

    کیک سه شیر یک دسر مکزیکی است که باید خوشمزه، مغذی و آبدار است. این یک نوع کیک خیسانده در شیر است و چون از سه نوع شیر استفاده می‌شود به این نام...

  • برای رفتن به باشگاه، چگونه انگیزه پیدا کنیم؟

    همراه کردن یک دوست میتواند به شما برای شرکت در باشگاه ورزشی انگیزه دهد برای رفتن به باشگاه، چگونه انگیزه پیدا کنیم؟ هرچند داشتن اراده...

  • طرز تهیه بشقاب پروتئین

    با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :   طرز تهیه بشقاب پروتئین مواد لازم برای تهیه بشقاب...

  • میگو سیخی در ماهیتابه

    گلزار نورمحمدیان: در صورتی که میگو دوست دارین و طرفدار غذا‌های آسون، سریع و بی دردسر هم هستین حتما این میگو‌های سیخی خوشگل و خوشمزه رو درست کنین...

  • معرفی صنایع دستی کاشان

    کاشان شهری تاریخی است که مرکز شهرستان است و بخشی از استان اصفهان محسوب می‌شود.این شهر در مرکز ایران واقع شده‌است. کاشان مهد تمدن و فرهنگ سنتی...

  • آیا لازم است شخصیت زن و شوهر یکی باشد؟

    رابطه و ازدواج تقریبا آزمون و خطاست. چه کسی می‌تواند ادعا کند که همسر کاملی برای شماست؟ سازگاری و جور بودن در برخی زمینه‌ها معادل سازگاری و انطباق...

  • آثار و حکم ناسزا گفتن درخلوت و تنهایی خود به دیگران

    یکی از آثار نابهنجار ناسزاگویی و دشنام عداوت و دشمنی است. دشنام دادن دیگران نشانه ای از تکبر و غرور و کبر است که در آدمی پدید آمده...

  • خواص و موارد مصرف پودر هسته خرما

    خواص و موارد مصرف پودر هسته خرما خرما را می توان از بهترین و فوق العاده ترین میوه ها از نظر تولید انرژی و همین طور بهبود شرایط بدن...

  • آموزش نحوه ترکیب فایلهای PDF

    ترکیب چندین فایل PDF روش های بسیاری برای ترکیب چندین فایل PDF در یک سند PDF وجود دارد. بسیاری از وب سایت ها مانند بسیاری از برنامه...

  • ۳ مکان بسیار دیدنی آلمان+تصاویر

    جاذبه های طبیعی آلمان مشهورترین مسیر جنگل سیاه جایی به نام تیمبرلند است که در واقع یک مسیر مارپیچ است که از میان انبوه درختان عبور می...

  • طرز تهیه سالاد ایتالیایی با سس سبز مخصوص

    سالاد ایتالیایی با شکوه حاوی سبزیجات و گوجه و زیتون است و علاوه بر این با یک سسس مخصوص سرو می‌شود که یک سس سبز مخصوص است. این سالاد با همراه کردن...

  • روان درمانی کودکان

    روان درمانی کودک به چه صورت انجام می شود؟ بزرگ کردن و تربیت یک کودک به شیوه ای سالم امری لذت بخش و پیچیده است که نیاز مبرم به اطلاعات،...

  • اهمیت شیر مادر

    از پیامبر (ص) نقل شده است که هیچ شیری بهتر از شیر مادر نیست. همچنین از آن حضرت نقل شده است که چیزی که بتواند جای غذا و آب را بگیرد جز...

  • علت توقف کاهش وزن و ثابت ماندن وزن

    توقف کاهش وزن‎ علت ثابت ماندن وزن شما ممکن است عوامل مختلفی باشد و شاید با آگاهی از آنها راحت‌تر بتوانید مشکل‌تان را حل کنید. با...

  • پنکیک سیب‌زمینی مغزدار با گوشت (درانیکی)

    پنکیک سیب‌زمینی مغزدار با سیب زمینی خام رنده شده درست می‌شود و گوشت چرخ کرده را به عنوان مواد میانی در خود دارد. شاید قبلا هم پنکیک سیب‌زمینی...

داغ ترین اخبار

  • تاریخچه ورزش ایران

    ورزش از دیرباز مابین ایرانیان از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و اگر کمی در تاریخ تحقیق بیشتری داشته باشیم متوجه می شویم که تیراندازی، سوارکاری...

  • چگونه فرزندی باهوش تربیت کنیم؟

     همه دوست دارند فرزندان باهوش و نابغه داشته باشند. حالا نابغه هم نشد، دوست داریم اگر فرزندی داریم بسیار باهوش و فرهیخته و مودب و...