دسر شب یلدا / طرز تهیه موس لبو؛ دسر مجلسی ایرانی برای زمستان
برای دسر شب یلدا شما حتما گزینه های زیادی پیشِ رو دارید اما بهتر است حتما روی میز شب یلدا، یک دسر سنتی ایرانی هم داشته باشید. دارچین به شما پیشنهاد میکند موس لبو را انتخاب کنید که هم یک دسر زمستانی خوشمزه است و هم تهیه مواد اولیه آن کار سادهای است.
مواد مورد نیاز برای دسر موس لبو آب: دو قاشق سوپخوری آب لبو: دو قاشق سوپخوری لبو رنده شده: ۳۰۰گرم پودر ژلاتین: یک قاشق سوپخوری شیر: یک پیمانه زرده تخم مرغ: چهار عدد شکر: ۷۵ گرم سفیده تخم مرغ: سه عدد خامه: ۲۵۰ گرم طرز تهیه دسر شب یلدا گام اولشیر را بجوشانید، لبو را در آن بریزید و همانگونه نگه دارید.
گام دومدر ظرف دیگری زرده تخممرغ و شکر را با هم ترکیب کنید. آنقدر هم بزنید تا سفید شود.
گام سومحالا شیر داغ را روی زرده تخممرغ بریزید و دوباره هم بزنید.
بعد این ترکیب را روی حرارت ملایم به جوش آورید.
گام چهارمپودر ژلاتین را با دو قاشق آب روی حرارت کتری قرار دهید. وقتی کمی خنک شد به شیر و زرده تخممرغ خنک شده اضافه کنید.
گام پنجمسفیده تخممرغ را هم بزنید تا کاملا پف کند. بعد آب لبو و شکر را به تدریج به آن اضافه کنید و با همزن خوب بزنید سپس با قاشق به مایه شیر اضافه کنید.
گام ششمخامه را بزنید تا فرم بگیرد.
سپس با قاشق خامه را به آرامی با مایه بالا مخلوط کرده، در قالب بریزید و دو ساعت در یخچال نگه دارید.
بعد روی آن را تزئین کنید.
نمونههای متفاوت تزئین دسر موس لبو