تبلیغات


هر روز صدها مطالب خواندنی و سرگرمی و خبری از سراسر اینترنت فقط در بروفان

طرز تهیه دمنوش به لیمو

طرز تهیه دمنوش به لیمو به‌سادگی اغلب دیگر دمنوش‌های ایرانی است، اما فواید و البته طعم خاص به‌لیمو آن را به نوشیدنی خاص تبدیل کرده است. سابقه‌ی مصرف این دمنوش در ایران بسیار است و از دیرباز ایرانیان همیشه این دمنوش را نه‌فقط به‌عنوان یک نوشیدنی خوش‌عطر، به‌عنوان نوعی دارو مصرف می‌کرده‌اند. به‌نسبت همین قدمت استفاده، طرز تهیه دمنوش به لیمو متنوع است؛ شما می‌توانید به لیمو را به روش‌های مختلفی دم کنید.

مواد لازم برگ های تازه به لیمو – 5 عدد (یا یک قاشق چای خوری برگ های خشک شده به لیمو) آب جوش – یک فنجان عسل – به مقدار دلخواه دستور تهیه

برگ های تازه یا خشک شده گیاه به لیمو را تمیز بشویید و به یک فنجان آب جوش اضافه کنید، بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند تا دم بکشد، از صافی رد کرده و بنوشید.

اگر می خواهید دمنوش شما کمی شیرین باشد، مقدار عسل طبیعی به آن اضافه کنید.

نکات

1- دمنوش به لیمو و نعناع را تهیه کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید؛ اگر از برگ های تازه به لیمو و نعناع استفاده می کنید 3 برگ تازه به لیمو و 3 برگ تازه نعناع را برای تهیه دمنوش استفاده کنید.

اگر از برگ های خشک شده استفاده می کنید، 1/2 قاشق چای خوری به لیمو را با 1/2 قاشق چای خوری نعناع خشک شده ترکیب کنید.

2- دمنوش به لیمو بابونه یکی از بهترین دمنوش های گیاهی برای آرامش اعصاب و درمان بی خوابی شبانه می باشد.

3- شربت به لیمو یکی از بهترین نوشیدنی ها برای روز های گرم تابستان محسوب می شود؛ طرز تهیه آن به این صورت است که 12 عدد برگ تازه یا دو قاشق چای خوری برگ های خشک شده گیاه به لیمو را در یک لیوان آب جوش بریزید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند تا دم بکشد.

حالا یک قاشق چای خوری عسل طبیعی به آن اضافه کنید و بگذارید سرد شود. چند تکه یخ در آن بیندازید و بنوشید.

بهترین زمان مصرف دمنوش به لیمو

گفته می شود که بهترین زمان استفاده از دمنوش به لیمو 2 ساعت بعد از هر وعده غذایی به ویژه ناهار و شام می باشد.

منبع:  کوکا

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار