تبلیغات


هر روز صدها مطالب خواندنی و سرگرمی و خبری از سراسر اینترنت فقط در بروفان

طرز تهیه باقلوا رشته‌ای به ۲ روش (در فر و بدون فر)

تهیه باقلوا رشته ای رولی دشوار نیست و در کمترین زمان ممکن می‌توان یک دسر عربی خوشمزه درست کرد. این شیرینی را می‌توان در فر یا بدون فر تهیه کرد و پختن آن نیاز به مهارت یک قناد حرفه‌ای ندارد.

طرز تهیه باقلوا رشته ای بدون فر و در فر
ستاره |
سرویس آشپزی –
باقلوا نوعی شیرینی منسوب به ایران، ترکیه، قفقاز، یونان، قبرس، برخی کشور‌های عربی و مناطقی از روسیه است. این دسر که نوعی شیرینی شربتی است در ایران با طعم‌های پسته ای، گردویی، بادامی، نارگیلی و کاراملی درست می‌شود و به شکل‌های لوزی، مربعی و لوله‌ای برش می‌خورد. باقلوا رشته‌ ای نیز  یکی از دسرهای عربی است که با نوعی رشته‌ مخصوص به نام رشته شعریه درست می‌شود. این رشته که به رشته عربی نیز مشهور است را در بسیاری از فروشگاه‌های لوازم قنادی و شیرینی پزی می‌توان یافت. این باقلوا در فر یا بدون فر قابل تهیه است و به عنوان یک دسر خوشمزه‌ عربی پس از غذای اصلی سرو می‌شود یا برای پذیرایی از مهمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
۱. طرز تهیه باقلوا رشته‌ ای بدون فر مواد لازم رشته شعریه 1 بسته شیر عسلی 1/2 قوطی کره 50 گرم پودر هل 1/4 قاشق چایخوری مغز پسته، گردو یا بادام خرد شده 200 گرم گلاب 1 قاشق غذاخوری محلول زعفران 1 قاشق غذاخوری
دستور تهیه: قبل از اینکه بسته‌ی رشته شعریه را باز کنید، با دست کمی فشار دهید تا رشته‌ها خرد شوند. کره را در تابه روی حرارت ملایم ذوب کرده، سپس رشته‌ها را به آن اضافه کنید. رشته‌ها را در کره تفت دهید تا رنگ آن‌ها کمی طلایی شود، ولی مراقب باشید رشته‌ها نسوزند. سپس زعفران دم کرده و پودر هل را به رشته‌ها اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. حدود ۵ دقیقه به تفت دادن رشته‌ها ادامه دهید، سپس شیر عسلی را به آن اضافه کرده و سریع هم بزنید. شیر عسلی در اثر حرارت دیدن، سفت می‌شود بنابراین نباید زیاد حرارت ببیند. پس از ۳۰ ثانیه، گلاب را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید. به هم زدن مواد ادامه دهید تا رشته‌ها کاملا به شیر عسلی آغشته شده و مزه دار شوند. کاغذ آلومینیوم را روی سطح صافی پهن کرده و آن را با کمی کره چرب کنید. مخلوط رشته و شیر عسلی را روی فویل بریزید و آن را با پشت قاشق پهن کرده و روی آن را صاف کنید. مغز‌ها را روی کل سطح رشته بریزید و رشته را با فویل از یک طرف رول کنید. دو طرف فویل را مانند شکلات بپیچید تا کاملا بسته شود و رول را حداقل ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان، باقلوا را از یخچال خارج کرده، فویل را از دور آن باز کنید و با چاقو به صورت حلقه‌ای برش بزنید. مواد لازم برای تهیه شربت شکر 500 گرم آب 150 میلی لیتر جوهر لیمو 1/4 قاشق چایخوری گلاب 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه شربت باقلوا رشته‌ ای آب و شکر و جوهر لیمو را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید. حرارت را کم کنید تا شربت روی حرارت ملایم بجوشد و غلیظ شود. پس از آماده شدن شربت، اجازه دهید کمی خنک شده و از داغی بیفتد، سپس آن را روی باقلوا رشته‌ ای رومال کنید. پس از اینکه شربت، جذب باقلوا شد آن‌ها را در ظرف سرو بچینید و روی آن را با مغز‌ها تزیین کنید. طرز تهیه باقلوا رشته ای بدون فر و در فر
نکات مهم و اصولی در تهیه باقلوا رشته‌ای

۱. باقلوا رشته‌ ای را می‌توانید همانگونه که در مطالب بالا ذکر شد به شکل رولی درست کنید یا آن را در قالب سیلیکونی تهیه کنید. برای تهیه باقلوا رشته‌ ای در قالب:

مخلوط رشته و شیر عسلی را پس از برداشتن از روی حرارت، بلافاصله تا سفت نشده در قالبی که از قبل چرب کرده اید، ریخته و در حدود ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس از یخچال خارج کرده به شکل دلخواه برش بزنید و روی آن را با مغز‌ها تزیین کنید. در صورت تمایل می‌توانید نیمی از مخلوط رشته و شیر عسلی را در قالب مورد نظر بریزید، سپس نیمی از مغز‌ها را روی سطح آن پهن کنید، بقیه‌ی مخلوط رشته و شیر عسلی را روی مغز‌ها ریخته و با پشت قاشق روی آن را پهن کنید. قالب را در یخچال قرار دهید، پس از ۱ ساعت از یخچال خارج کرده، برش بزنید و روی آن را با مغز‌های باقیمانده تزیین کنید.

۲. رشته‌ها را قبل از تفت دادن کمی خرد کنید تا باقلوا بافت بهتری پیدا کند، ولی مراقب باشید زیاد خرد نشوند.
۳. پس از افزودن شیر عسلی به رشته مراقب باشید زیاد حرارت نبیند، زیرا باقلوای شما سفت خواهد شد و شما مجبور می‌شوید مقدار شیر عسلی را بیشتر کنید. کل زمان تهیه این باقلوا از تفت دادن رشته تا افزودن شیر عسلی نباید بیش از ۶-۵ دقیقه طول بکشد.
۴. رشته را زیاد تفت ندهید، چون در غیر اینصورت باقلوا سفت می‌شود.
۵. اگر مقداری شیر یا خامه همراه با شیر عسلی به رشته اضافه کنید، باقلوا دارای بافت نرم تری خواهد شد.
۶. اگر مقداری هل و گلاب به مغز‌ها اضافه کنید هنگام برش زدن باقلوا رولی، مغز‌ها به بیرون نریخته و بافت منسجم تری خواهند داشت.

۲. طرز تهیه باقلوا رشته‌ای در فر مواد لازم خمیر رشته ای مخصوص باقلوا 500 گرم کره 250 گرم مغز پسته، بادام یا گردوی خرد شده 150 گرم شربت غلیظ 1 پیمانه
دستور تهیه: قالب مورد نظر را چرب کرده و نیمی از خمیر باقلوا را در آن بریزید. خمیر را فشار دهید تا در قالب پرس شود سپس نیمی از کره آب کرده را روی آن بریزید. مغز‌ها را روی رشته ریخته و کمی فشا ردهید تا به رشته‌ها بچسبند. سپس باقیمانده خمیر را روی آن بریزید و فشار دهید. باقیمانده کره آب کرده را روی خمیر ریخته و خمیر را برش بزنید. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در آن قرار دهید. پس از ۳۰ دقیقه، قالب را از فر خارج کرده و شربت را روی آن بدهید. پس از جذب شربت، باقلوا را از قالب جدا کرده و در ظرف سرو بچینید. روی باقلوا رشته‌ای را با مغز‌ها تزیین کرده و این شیرینی خوشمزه را با چای به عنوان یک عصرانه دلچسب نوش جان کنید.

آیا روش دیگری برای تهیه انواع باقلو به خصوص باقلوا رشته ای می‌شناسید؟ تجربیات خود را در انتهای این صفحه در قسمت "ارسال نظر"‌ با ما و سایر مخاطبان ستاره به اشتراک بگذارید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار

  • علت حالت تهوع در سفر و راه های درمان آن چیست؟

    حالت تهوع بارداری، حالت تهوع به دلیل مسمومیت غذایی و … تا حدی برای همه‌ی ما شناخته شده هستند. اما علت حالت تهوع در سفر چیست؟ وقتی میان حس‌های...

  • خوراکی های مفید برای درمان زخم معده

    زخم معده معمولا با تجویز آنتی بیوتیک و روش‌های کاهش‌دهنده و خنثی‌کننده‌ی اسید معده، درمان می‌شود. اما برخی غذاها و درمان‌های طبیعیِ خانگی هم در...

  • برای از بین بردن جوش هورمونی چه کارهایی باید انجام داد؟

    اگرچه جوش هورمونی معمولا با نوسانات هورمونی دوران بلوغ در ارتباط است، ممکن است بزرگسالان در هر سن و سالی هم دچار آن شوند. این جوش در میان خانم‌ها...

  • راه‌های درمان جوش چرکی

    جوش چرکی شکل جدی‌تری از جوش است که سبب به وجود آمدن کیست‌ها و برآمدگی‌های بزرگ و ملتهب روی صورت می‌شود. برخلاف شکل‌های خفیف‌تر جوش، جوش چرکی بسیار...

  • چه خوراکی های سالمی باعث جوش زدن می شوند؟

    هرچیزی که می‌خورید و رژیم غذایی روزانه‌ی شما به‌طور مستقیم روی پوست‌تان تأثیر می‌گذارد. اگر می‌خواهید از شر جوش‌های غیرمنتظره خلاص شوید، باید توجه...

  • چه خوراکی هایی باعث زرد شدن رنگ دندان می شوند؟

    مصرف مکرر برخی خوراکی‌های خاص نیز درخشندگی و سفیدی دندان‌ها را از بین می‌برند و باعث ایجاد جرم دندان می‌شود. در این مقاله خوراکی هایی را به شما...

  • در مصرف این خوراکی های سالم زیاده روی نکنید

    افراط و تفریط در هیچ کاری خوب نیست و در مواردی زیاده‌روی در مصرف مواد غذایی مفید نیز ممکن است برای سلامت شما ضرر داشته باشد و موجب آسیب به...

  • روش های تسکین تهوع بارداری

    بارداری یک سفر شگفت‌انگیز است اما تهوع و استفراغی که اغلب با آن همراه است، اصلا چیز جالبی نیست. به گفته‌ی دکتر مارجوری گرینفیلد، متخصص زنان و...

  • علل حالت تهوع و راه های درمان آن

    موارد بسیاری می‌توانند باعث ایجاد حالت تهوع شوند. برخی از مردم نسبت به حرکت یا نسبت به برخی غذاهای خاص، داروها یا اثرات برخی شرایط پزشکی به‌شدت...

  • تمیز کردن ماشین لباسشویی

    تمیزی ماشین لباسشویی مساوی است با تمیزی لباس‌های شما، بنابراین بهتر است با هر بار تمیز کردن ماشین لباسشویی در ماه، به‌راحتی از شر قارچ‌ها و بوی...

  • راهنمای شستن سبزی و میوه‌ با سرکه

    براساس نتایج پژوهشی که در سال ۲۰۰۳ در نشریه‌ی علمی «مراقبت از موادغذایی» منتشر شد، شستن سیب با محلول آب و سرکه در مقایسه با آب خالی موجب نابودی...

  • نکاتی برای نظافت خانه

    داشتن خانه ای تمیز و مرتب وظیفه سختی است. به نظر می رسد به محض آن که خانه را تمیز می کنید، همسر و فرزندانتان آن را دوباره به هم می ریزند. خانه...

  • آیا میوه‌ها سبب اضافه وزن می‌شوند؟

    میوه‌ها جزو خوراکی‌های سرشار از فیبر هستند و در عین حال کالری کمی دارند.یک پرتقال بزرگ می‌تواند ۱۶۳٪ نیاز روزانه‌ی شما به ویتامین C را تأمین کند....

  • ماسک جوش شیرین جهت پاکسازی پوست صورت

    استفاده از ماسک جوش شیرین روشی ارزان، طبیعی و مؤثر برای تغذیه، حفاظت و التیام پوست شماست.  در ادامه ۳ روش برای تهیه‌ی ماسک جوش شیرین جهت پاکسازی...

  • ماسک موز برای مراقبت از پوست

    موز نه‌تنها میوه‌ای خوشمزه و مقوی است، بلکه ظاهرا می‌تواند اثرات باورنکردنی بر روی سلامت و زیبایی پوست صورت شما داشته باشد. موز حاوی ویتامین A،...

  • فواید ماسک شیر برای شادابی صورت

    ماسک شیر به دلیل خواص فراوانی که دارد می‌تواند به شکلی معجزه آسا برای پوست عمل نموده و بسیاری از ضایعات و خستگی‌های پوست را از بین ببرد. ۱....

  • آموزش خشک کردن میوه در خانه

    همان‌طور که می‌دانید درختان میوه، بوته‌ها و گیاهان توت در فصل تابستان، پر از بار و محصول هستند؛ بنابراین مصرف انواع میوه‌های تازه و محلی در این...

  • ماسک‌های سیب‌زمینی خانگی برای پوست بدن و صورت

    سیب‌زمینی ویژگی‌های ناشناخته‌ی زیادی دارد. همین ویژگی‌ها هستند که باعث‌ می‌شوند این ماده‌ی غذایی نقش مهمی در مراقبت از پوست داشته باشد....

  • راه‌‌های از بین بردن بوی بد بدن

    اولین علامت بوی بد بدن، یک بوی نامتعارف و تند است که از بدن بلند می‌شود. سایر علائم شامل تعریق زیاد، کاهش وزن، تعریق شبانه و سردی دست‌ها می‌شود....

  • بوی بد بدن نشانه چیست؟

    در این مطلب، ۵ بوی خاص بدن را که باید به آنها توجه بیشتری داشته باشید، بررسی خواهیم کرد. این بوها ممکن است نشانه‌ی یک مشکل جدی باشند. تشخیص...

  • چگونه می توان بوی سیر را از بین برد؟

    سیر ماده‌ای بسیار خوش‌طعم و مغذی است که در بسیاری از غذاها استفاده می‌شود اما یک عارضه‌ی جانبی ناخوشایند دارد: بوی بد. متأسفانه بوی سولفوریک سیر...

  • چه چیزهایی باید روزانه تمیز شوند؟

    در خانه‌ی همه‌ی ما، وسایلی هستند که به‌مرور زمان باید آنها را تمیز کنیم تا هم ظاهر خوبی داشته باشند و هم اینکه به مکانی برای تجمع آلودگی و...

  • مصرف نوشابه چه عوارضی دارد؟

    مطالعات متعددی تاثیرات منفی نوشابه را روی وزن ، دندان نشان داده اند. با این حال نوشیدن نوشابه خطرات زیادی دارد. طبق گفته ارومانیتور ، میانگین...

داغ ترین اخبار