تبلیغات


هر روز صدها مطالب خواندنی و سرگرمی و خبری از سراسر اینترنت فقط در بروفان

طرز تهیه مارمالاد نارنگی



طرز تهیه مارمالاد نارنگی مجموعه: انواع مربا و ترشیجات نحوه درست کردن مارمالاد نارنگی,طرز درست کردن مارمالاد نارنگی

طرز تهیه مارمالاد نارنگی

مواد لازم برای مارمالاد نارنگی :

 نارنگی شسته و با پوست خرد شده به ورقه های نازک ۱.۳۵ کیلوگرم شکر ۴ پیمانه

طرز تهیه مارمالاد نارنگی :

یک بشقاب کوچک را در فریزر قرار دهید. نارنگی‌ها را به همراه ۶ پیمانه آب در یک قابلمه بزرگ بریزید تا روی حرارت زیاد جوش بیاید. حرارت را تا حد متوسط کم کنید و نارنگی ها را بپزید تا زمانی که پوستشان نرم شود (حدود ۲۰ دقیقه)

شکر را اضافه کنید، حرارت را کمی زیاد کنید و هم بزنید تا شکر حل شود و دوباره جوش بیاید. همچنان بپزید و مخلوط را هم بزنید تا زمانی که غلیظ و کمی تیره شود (حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه) اگر مخلوطتان با شدت زیادی می‌جوشد، حرارت را کم کنید تا نسوزد. برای اینکه ببینید آماده شده یا نه، یک قاشق پر از مارمالاد را روی بشقاب یخ بیندازید و ۲ دقیقه در یخچال بگذارید. اگر یک غشای نازک روی آن ایجاد شده بود که با انگشت زدن چین می خورد، مارمالاد آماده است. اما اگر پخش شده و رقیق بود، پخت آن را ادامه دهید.

مارمالاد را در یک ظرف در بسته بریزید و اجازه دهید کاملا سرد شود. می‌توانید این مارمالاد را تا یک ماه در یخچال نگه دارید یا تا شش ماه فریز کنید.

مارمالاد نارنگی,درست کردن مارمالاد نارنگی

ورقه های نارنگی برای تهیه مارمالاد نارنگی

منبع : bartarinha.ir



انواع ترش و شیرین

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار