تبلیغات


هر روز صدها مطالب خواندنی و سرگرمی و خبری از سراسر اینترنت فقط در بروفان

طرز تهیه کیک یزدی به سبکی خوشمزه

کد خبر: 275132تاریخ انتشار : ۲۰:۳۹:۳۰ - یکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۷

www.dustaan.com طرز تهیه کیک یزدی به سبکی خوشمزه

تخم مرغ۳عدد
پودر شکر ۱٫۱/۳لیوان دسته دار فرانسوی
وانیل۱/۴ق چ
پودر هل تازه و مرغوب ۱ق چ
ماست شیرین ۳/۴لیوان
روغن مایع۱لیوان
گلاب۱/۴لیوان
عسل۱ ق غ
آرد سفید۲/۵لیوان
بکینگ پودر۱ق چ

همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
تخم مرغ ها را به همراه وانیل و پودر هل و پودر شکر به مدت۳دقیقه هم زده و سپس ماست،روغن،گلاب وعسل را بیفزایید و پنج دقیقه دیگر هم هم بزنید.
آرد را به همراه بکینگ پودر سه بار الک کرده و طی دو الی سه مرحله به مواد بیفزایید و با همزن دستی تا حد ی که هیچ گلوله ی آردی داخلش نماند بزنید.
کپسول های کیک یزدی را داخل قالب ها قرار داده و ۳/۴از قالب را از مواد پر کنید.
اگه میخواین کیک یزدی هاتون حالت قله ای بخودشون بگیرن قاشق را داخل روغن مایع زده و در وسط کیک ها علامت+ بزنید.
قالب را در طبقه وسط فر قرار داده و با حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد و به مدتنیم ساعت بپزید.
نکته:فر را از قبل حتما گرم کنید
تازمانی که یزدی ها پف نکرده اند در فر را به هیچ عنوان باز نکنید.

پربیننده ترین مطالب روز

به اشتراگ بگذارید!

گوگل پلاس کلوب فیسبوکــ فیسنما

برچسب ها

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار