تبلیغات


هر روز صدها مطالب خواندنی و سرگرمی و خبری از سراسر اینترنت فقط در بروفان

طرز تهیه پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده

تقریبا همه ما از خوردن انواع پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده لذت می‌بریم و محبوبیت این نوع غذا بر کسی پوشیده نیست. در این مطلب طرز تهیه سه نوع از این غذا شامل لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده، قورمه سبزی پلو و مصالح پلو شرح داده می‌شود.

پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده


ستاره |
 سرویس آشپزی - 
اگر به فکر تهیه غذایی همه پسند هستید، انوع پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده گزینه مناسبی خواهند بود. اغلب ما به ویژه کودکان گوشت قرمز را تنها به صورت چرخ کرده میل می‌کنند و این غذا‌ها می‌تواند ایده‌های خوبی برای استفاده از گوشت قرمز در رژیم غذایی ما باشند.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر، به موضوع دلخواه خود برسید.

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

به منظور تهیه این غذا برای سه الی چهار نفر، به دو و نیم الی سه ساعت زمان و مواد اولیه زیر احتیاج دارید.

مواد لازم برنج 500 گرم گوشت چرخ کرده 350 گرم لوبیا سبز 350 گرم پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و پودر دارچین به میزان لازم


نکته: 
برنج را از چند ساعت قبل در مقداری آب و نمک خیس کنید.

دستور تهیه:

گوشت چرخ کرده، پیاز داغ و کمی روغن را روی حرارت قرار دهید تا آب گوشت کاملا تبخیر شود. مقداری زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. یک و نیم الی دو لیوان آب به گوشت افزوده و اجازه دهید که گوشت نیم پز شود. نخ دو طرف لوبیا سبز را بگیرید و آنها را خرد کنید. سپس به گوشت اضافه کنید. زمانی که آب مایه تمام شد و گوشت و لوبیا پخته شده بود، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، نمک و دارچین را اضافه کنید. پس از چند دقیقه مایه را از روی حرارت بردارید. مقداری آب را در یک قابلمه به جوش آورید و اندکی روغن به آن اضافه کنید. آب برنج را دور بریزید و برنج را به آب جوش بیفزایید. وقتی که مغز برنج نرم شد، آن را در آبکش ریخته و مقداری آب گرم روی برنج بریزید تا شسته شود. کف یه قابلمه را چرب کرده و بسته به سلیقه خودتان سیب زمینی حلقه شده یا نان را کف قابلمه قرار دهید. سپس یه لایه برنج و یک لایه مخلوط گوشت و لوبیا سبز بریزید و تا انتها پیش بروید.

قابلمه را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز بگذارید، دم کنی و درب قابلمه را نیز قرار دهید. پس از ۱۰ دقیقه، یک شعله پخش کن زیر قابلمه بگذارید و صبر کنید تا برنج کاملا دم بکشد.

غذا آماده است و می‌توانید آن را همراه با ترشی یا سالاد شیرازی سرو کنید.
طرز تهیه قورمه سبزی پلو

پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده


به منظور تهیه این پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده برای سه الی چهار نفر، به دو و نیم الی سه ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر ذکر شده است، نیاز خواهید داشت.

مواد لازم برنج 500 گرم گوشت چرخ کرده 350 الی 400 گرم سبزی 750 گرم گرد لیموعمانی یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، فلفل و نمک به میزان لازم


چند نکته:

برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید و کمی نمک به آن اضافه نمایید.

سبزی شامل تره، جعفری و مقدار کمی شنبلیله می‌شود. زیاد بودن مقدار شنبلیله باعث تلخ شدن غذا خواهد شد.


شیوه طبخ:

به گوشت چرخ کرده مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و پس از آنکه ورز دادید، از آن کوفته‌های کوچک درست کنید. سپس کوفته‌ها را در مقداری روغن کمی تفت دهید تا هنگام پخت وا نروند.

سبزی را پاک کنید و به دقت بشویید. سپس آنها را در آبکش قرار دهید تا خشک شوند و خرد کنید. سبزی را با یک الی دو قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید.

سبزی و کوفته‌های سرخ شده را مخلوط کنید و نصف لیوان آب به آن‌ها بیفزایید و روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید.

مقداری پودر لیموعمانی به سبزی و کوفته اضافه کنید و صبر کنید که مخلوط چند جوش بزند، در انتها مقداری نمک اضافه کنید. برنج را آبکش کنید و سپس کف یک قابلمه روغن بریزید. در صورت تمایل نان یا سیب زمینی قرار دهید، در غیراین‌صورت کف قابلمه برنج بریزید. یک لایه برنج و سپس مقداری مخلوط گوشت و سبزی (توجه کنید که آب گوشت به برنج اضافه نشود) در قابلمه قرار دهید، همین ترتیب را پیش بروید تا برنج و گوشت تمام شود. برنج باید در وسط قابلمه حالت مخروط داشته باشد، روی حرارت ملایم قرار دهید، دم کنی بگذارید و درب قابلمه را ببندید تا برنج دم بکشد. زمانی که برنج بخار کرد، مقداری از آب گوشت و سبزی را با مقداری روغن مخلوط کرده و روی برنج بدهید. توجه داشته باشید که مقدار آب کم باشد. زمانی که برنج دم کشید، آن را به یک دیس منتقل کنید و مقداری برنج زعفرانی درست کرده و برای تزیین روی برنج قرار دهید.
طرز تهیه مصالح پلو

پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده


مصالح پلو یکی دیگر از انواع پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده است و به منظور تهیه آن برای سه الی چهار نفر، به دو و نیم الی سه ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه ذکر می‌شود، نیاز دارید.

مواد لازم برنج یک کیلوگرم گوشت چرخ کرده یک کیلوگرم پیاز 3 الی 4 عدد ادویه دو قاشق سوپخوری زعفران سائیده یک قاشق مرباخوری روغن، فلفل و نمک به میزان لازم

شیوه آماده سازی:

برنج را آبکش کنید و کف یک قابلمه را روغن بریزید. بسته به سلیقه خودتان کف قابلمه سیب زمینی ورقه‌ای یا نان قرار دهید و برنج را روی آن بریزید، در بین لایه‌های برنج ادویه و نمک بریزید.

مقداری زعفران دم کرده را با آب گوشت یا آب ساده مخلوط کنید و سه الی چهار قاشق سوپخوری روغن به آن اضافه کنید. هنگامی که برنج عرق کرد، مخلوط فوق را روی برنج دهید و صبر کنید تا برنج دم بکشد. پیازها را رنده ریز بزنید و همراه با گوشت چرخ کرده و کمی ادویه و فلفل مخلوط کنید. مقداری از مایه را بردارید و در دست خود به شکل دایره درآورید و آنگاه وسط آن را سوراخ کنید. سپس آنها را سرخ نمایید.

پس از آنکه برنج دم کشید، آن را به آرامی بهم بزنید تا ادویه‌ها با برنج مخلوط شوند. سپس پلو را در دیس بکشید و زعفران دم کرده و مقداری کره ذوب شده روی آن بدهید.

سپس شامی‌ها را نیز روی پلو قرار دهید.


گاهی در تهیه این غذا به تعداد نفرات نیمرو درست می‌کنند و همراه با شامی‌ها به طور یکی درمیان روی پلو قرار می‌دهند. در صورت تمایل می‌توانید پس از آنکه شامی‌ها سرخ شد، آن‌ها را روی برنج قرار دهید تا پلو دم بکشد و سپس روی برنج بچینید.


چلو و خورشت و پلو‌های مخلوط از محبوب‌ترین غذا‌های سنتی ما ایرانیان هستند که معمولا در رژیم غذایی ما جای دارند. این غذا‌ها مانند اغلب غذا‌های سنتی به زمان زیادی برای طبخ احتیاج دارند، اما طعم‌های بی نظیری که خلق می‌کنند، ارزش این زحمت را دارند.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار