تبلیغات


هر روز صدها مطالب خواندنی و سرگرمی و خبری از سراسر اینترنت فقط در بروفان

طرز تهیه سیب کاراملی

طرز تهیه سیب کاراملی مجموعه: آموزش انواع غذاها طرز تهیه دسر سیب کاراملی,طرز تهیه انواع دسر با میوه

درست کردن سیب کاراملی مناسب مراسم های متفاوت

مواد لازم برای تهیه سیب های کاراملی :

 کرم کارامل وانیلی۴۰۰ گرم آبدو قاشق غذاخوری سیب 4 عددگردوی خرد شدهبه مقدار لازم برای تزیینشکلات رنگی یا اسمارتیز ریزبه مقدار لازم برای تزیینشکلات چیپسی خرد شده به مقدار لازم برای تزیین 

 

طرز تهیه سیب کاراملی برای ۴ نفر :

۴۰۰ گرم کرم کارامل وانیلی را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و دو قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روی شعله متوسط، به طور مدام هم بزنید تا یکنواخت شود سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و سیب را داخل کارامل داغ فرو کنید.

سیب را روی فویلی که با روغن چرب کرده اید، بگذارید و اطراف آن با قاشق، کارامل داغ بریزید. سپس آن را ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و خودش را بگیرد. برای تزیین با شکلات چیپسی خرد شده که ذوب کرده اید به کمک ماسوره روی آن خطوطی ایجاد کرده و در آخر با گردوی خرد شده، شکلات رنگی یا اسمارتیز ریز تزیین می کنیم.

از این سیب های کاراملی می توانید در مراسم تولد و مهمانی های عصر استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

گردآوری: بخش آشپزی

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار