تبلیغات


هر روز صدها مطالب خواندنی و سرگرمی و خبری از سراسر اینترنت فقط در بروفان

سالاد بادمجان کبابی و نخود

وب سایت آشپزباشی: سالاد بادمجان کبابی و نخود از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این سالاد ترکیبی از طعم حمص (هوموس) و باباقانوش را با ظاهر سالاد دارد. سس سالاد را می توانید به همراه سایر غذاهای کبابی هم میل کنید.

مواد لازم:

    آبلیمو:  ۳ قاشق غذاخوری     ارده:  ۲ قاشق غذاخوری     آب : ۲ قاشق غذاخوری     روغن زیتون:  ۲ قاشق غذاخوری     سیر:  ۱ حبه     نمک: به میزان لازم     فلفل سیاه:  به میزان لازم     بادمجان:  ۱ عدد متوسط     فلفل دلمه ای قرمز:  ۱ عدد     پیازچه:  ۲ عدد     نخود: ۵۵۰ گرم سالاد بادمجان کبابی و نخود
 

طرز تهیه:

1-برای تهیه ی سس سالاد، آبلیمو، ارده، آب، روغن زیتون و سیر خرد شده را با هم ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.

2-گریل فر را روشن کرده و بادمجان ها را در آن برای حدود ۳ دقیقه از هر طرف کبابی کنید. آن ها را از گریل خارج کنید و از وسط نصف کنید.

3- بادمجان ها را به همراه چند قاشق سس در کاسه ای ریخته و کنار بگذارید تا خنک شوند.

4-فلفل دلمه ای، پیازچه، نخود پخته و بقیه سس را اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

5-به سالاد کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن را تا زمان سرو در یخچال بگذارید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد بادمجان کبابی و نخود:

1- سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.


2- بادمجان ها را به شکل حلقه هایی با پهنای یک و نیم سانتی متر برش دهید.

3- فلفل دلمه ای را خرد کنید.


4- پیازچه را حلقه حلقه کنید.


5- از نخود پخته استفاده کنید. قبل از استفاده آن را آبکش کرده و خشک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار