تبلیغات


هر روز صدها مطالب خواندنی و سرگرمی و خبری از سراسر اینترنت فقط در بروفان

پوتیتو چاپ، توپک‌های سیب زمینی خارجی

مجله سرآشپز: پوتیتو چاپ، همان سیب زمینی شکم پر است که با پودر سوخاری سرخ کرده ایم.

مواد مورد نیاز


سیب زمینی: 4 عدد تخم مرغ: 1 عدد زردچوبه: 1 ق چ نمک و فلفل: به میزان لازم روغن مایع: به میزان لازم پودر سوخاری: 1 پیمانه
مواد مورد نیاز درونی
گوشت چرخ کرده: 200 گرم پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد جعفری (ساطوری خردشده): 70 گرم رب گوجه فرنگی: 2 ق س ادویه کاری: 1 ق چ نمک و فلفل: به میزان لازم روغن مایع: 2 ق س پوتیتو چاپ 


روش پخت


1. سیب زمینی را آب پز کنید. بعد آن را پوست کنده و به صورت داغ رنده کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.

2. بعد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه و مخلوط کنید.


3. برای تهیه  مواد درونی؛ درون تابه ای پیاز را همراه با روغن مایع تفت داده و گوشت را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا کاملا تغییر رنگ دهد. سپس نمک، فلفل، ادویه کاری و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید. بعد جعفری را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.


4. از مخلوط سیب زمینی به اندازه یک پرتقال برداشته و وسط آن را باز کنید.

5. بعد مواد درونی را داخل آن گذشته و ببندید، به طوری که هیچ گونه ترکی روی آن نباشد.

6. سپس درون پودر سوخاری بغلتانید و درون روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار