تبلیغات


هر روز صدها مطالب خواندنی و سرگرمی و خبری از سراسر اینترنت فقط در بروفان

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: تالیاتله یا تالیاتلی (Tagliatelle)، نوعی پاستا نواری شکل تخم مرغی بوده که مربوط به ناحیه شمال ایتالیا است. این پاستا بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی حدود 5 میلی متر دارد. از نظر ظاهری نیز شبیه فتوچینی است؛ ولی 2 میلی متر از آن باریک تر است. تالیاتله را می توان با انواع سس گوشت، سبزیجات و ماهی سرو کرد؛ اما معمولا با سس گوشت یا سس بلونز سرو می شود.

مواد مورد نیاز:

پاستا تالیاتلی: 500 گرم اسفناج (بخارپز شده): 1.5 پیمانه میگو: 300 گرم گوجه فرنگی (مکعبی بزرگ خردشده): 5 عدد سیر (خردشده): 4 عدد پاپریکا: 1 ق چ دانه فلفل قرمز: به میزان لازم آب لیمو ترش تازه: یک دوم عدد پنیر پارمزان: یک دوم پیمانه نمک: به میزان لازم روغن زیتون: 3 ق س کره: 4 ق س پاستا با اسفناج و سس میگو
 

روش پخت:

1. 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون، سیر، نمک، پاپریکا و فلفل قرمز را درون کاسه ای بزرگ ریخته و با هم مخلوط کنید.

2. بعد میگو را به مخلوط روغن زیتون اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.

3. تابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید، بعد 2 قاشق سوپخوری کره به آن اضافه کنید.

4. میگو (از قبل در مقداری نوشابه گذاشته شده) را درون آن ریخته و به مدت 3 دقیقه (یا تا زمانی که پخته شد؛ اما مرکز آن شفاف بود) صبر کنید تا بپزد، سپس از روی حرارت بردارید.


5. گوجه فرنگی و اسفناج را به میگو اضافه کنید. سپس خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید.


6. پاستا را درون قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش (با توجه به دستورالعمل روی بسته) بپزید. سپس آن را آبکش کنید (1 قاشق سوپخوری آب آن را کنار بگذارید).


7. پاستا را همراه با بقیه روغن زیتون درون ظرفی ریخته و مخلوط کنید تا به هم نچسبد.


8. پاستا، بقیه کره، مخلوط میگو و سبزیجات را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.

9. بعد آب لیموترش و آب پاستا را به آن اضافه کنید. سپس آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا میگو مغزپخت و مواد گرم شود.


10. در آخر با پنیر پارمزان سرو کرده و از طعم آن لذت ببرید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار