تبلیغات


هر روز صدها مطالب خواندنی و سرگرمی و خبری از سراسر اینترنت فقط در بروفان

پیش‌غذای عربی با بادمجان

مجله سرآشپز - سمیه دیندار: این بادمجان‌های رول شده همراه با تخم مرغ و پنیر یک پیش غذای خوشمزه عربی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد مورد نیاز


بادنجان بزرگ: 2 عددتخم مرغ (آب پز و دو نیم شده): 4 عددپنیر ریکوتا (کم چرب): 200 گرمنعنا (خردشده): 2 ق سسماق: 1 ق چزیتون: یک دوم پیمانه (حدود 80 گرم)خیار کوچک قلمی (با پوست دونیم شده): 2 عددگوجه گیلاسی (دونیم شده): 6 گرمپنیر فتا کم چرب ( خردشده): 100 گرمنمک و فلفل: به میزان لازمروغن زیتون: 3 ق سپیش‌غذای عربی 


روش پخت


1. هر بادنجان را با پوست به صورت عمودی به 8 ورق تقسیم کرده و با قلم مویی به 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون آغشته کنید.

2. سپس آن را داخل تابه چدنی خط دار که از قبل روی حرارت قرار داده و داغ شده، بگذارید و دو طرف آن را سرخ کنید.

3. بعد روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شده و خنک شود.


4. پنیر ریکوتا را با نعنا مخلوط کرده، نمک و فلفل آن را اندازه کنید.


5. 1 قاشق سوپخوری از مخلوط پنیر را روی قسمت عریض هر ورقه بادنجان ریخته و آن را رول کنید (این کار را ادامه دهید تا پنیر و بادنجان تمام شود).

6. بعد رول های بادنجان را در ظرفی بچینید.


7. تخم مرغ را کنار بادنجان چیده و روی آن سماق بپاشید.

8. سپس به ترتیب زیتون، خیار و گوجه گیلاسی را قرار دهید و روی آن پنیر فتا بپاشید.

9. بعد بقیه روغن زیتون را ریخته و با نعنا تزیین کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار