تبلیغات


هر روز صدها مطالب خواندنی و سرگرمی و خبری از سراسر اینترنت فقط در بروفان

ساده ترین روش تهیه کیک

برترین ها: فرض کنید میخواهیم یک کیک تولد عالی درست کنیم، اگر بتوانیم یک کیک ساده و اسفنجی را خوب بپزیم، تقریبا نصفه بیشتر راه را رفته ایم. کلا پایه اکثر کیک هایی که حرفه ای درست و تزیین شده اند، یک کیک ساده اسفنجی است. شاید تکراری باشد ولی دوباره طرز تهیه آن را مرور می کنیم.

مواد لازم

2 پیمانه آرد1 پیمانه شکر1 پیمانه شیر2 ق چ وانیل3 /2 پیمانه روغن مایع4 عدد تخم‌مرغ2 ق م بیکینگ‌پودر
طرز تهیه:

1.  ابتدا زرده‌ها و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید. سفیده‌ها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته، سفید شود تا  از ظرف نریزد، سپس آن را در یخچال بگذارید.

2. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. زرده‌ها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و کش‌دار شود. حالا کم‌کم به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

3.  در یک ظرف آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار آنها را الک کنید، سپس آن را به مخلوط زرده اضافه کنید. در انتها سفیده را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به حالت دورانی هم بزنید. دقت کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.

4. مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان که قبلاً چرب کرده‌اید بریزید و آن را در فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.

5. بعدازآنکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را از قالب درآورید. بعدازآنکه کیک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید. روی یک لایه را با خامه بپوشانید، سپس لایه دیگر را روی آن قرار داده و آن را هم با خامه بپوشانید. کیک را با میوه دلخواه، تکه‌های شکلات و در صورت تمایل شکلات سفید آب شده تزیین کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار