تبلیغات


هر روز صدها مطالب خواندنی و سرگرمی و خبری از سراسر اینترنت فقط در بروفان

آموزش تهیه ۴ غذای پنیری بی نظیر

ماهنامه سفره ایرانی: پنیر غذای پروتیینی کاملی است و منبع خوبی از کلسیم و فسفر می باشد. پنیر کاملا می تواند جای گوشت را بگیرد و به همین جهت گیاه خوارانی که گوشت نمی خورند به جای آن پنیر مصرف می کنند.

پنیر به استثنای لاکتوز، موادی دارد که در شیر موجود است از جمله پروتیین، چربی و ویتامین ها خصوصا ویتامین های A و B. در این مطلب قصد داریم دستورهای تهیه ای با این خوراکی مغذی در اختیار شما خوانندگان عزیز قرار دهیم.

استیک پنیری

بفرمایید! شام حاضره

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

گوشت گوساله استیکی: 4 عددسویاسس: 4 ق سسس باربیکیو: 4 ق سسرکه بالزامیک: یک ق سپودر سیر: یک ق چپنیر ماتزرلا (باریک خرد شده): یک پیمانهژامبون: 4 ورقهروغن: برای سرخ کردن

مواد لازم سالاد:

آووکادو (نگینی خرد شده): نصف یک عددانبه (نگینی خرد شده): نصف پیمانهآناناس (نگینی خرد شده): نصف پیمانهگوجه فرنگی (نگینی خرد شده): یک چهارم پیمانهپیاز قرمز (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانهفلفل سبز (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانهفلفل سبز (ریز خرد شده): یک ق سروغن زیتون: 2 ق سآب لیموترش: 2 ق سفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازمکاهو: برای سروآموزش تهیه ۴ غذای پنیری بی نظیر 
 

طرز تهیه:

1. گوشت را آنقدر با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود.

2. سویاسس، سس باربیکیو، سرکه بالزامیک و پودر سیر را به گوشت اضافه کرده.

3. حداقل حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.

4. گوشت مزه دار شده را روی سطح کار قرار داده و روی آن برش های پنیر قرار دهید و رول کنید.

5. در صورت نیاز رول های گوشت را با خلال چوبی محکم کنید.

6. دور تا دور گوشت یک ورقه ژامبون بپیچید.

7. رول های گوشت را در مقدار کمی روغن سرخ کنید تا کاملا پخته و برشته شوند.

8. سپس به همراه سالاد سرو کنید.

طرز تهیه سالاد:

1. آووکادو، انبه، آناناس و گوجه فرنگی نگینی خرد شده را با پیاز و فلفل سبز ریز خرد شده در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

2. روغن زیتون و آب لیمو ترش اضافه کنید و کمی فلفل بپاشید.

3. سالاد را روی برگ های کاهو سرو کنید.

 

املت پنیری

یه غذای سریع و خوشمزه

میزان سرو: 4 الی 6 نفر

مواد لازم:

پنیر چدار (رنده شده): 150 گرم ژامبون (ریز خرد شده): 5 ورقهتخم مرغ: 6 عددشیر: یک پیمانهفلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم ق چفلفل قرمز (ریز خرد شده): یک عددروغن زیتون: یک ق سنمک: یک دوم ق چ آموزش 4 غذای پنیری بی نظیر
 

طرز تهیه:

1. تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

2. فلفل قرمز ریز خرد شده و پنیر چدار رنده شده را اضافه کرده و با چنگال مواد را مخلوط کنید.

3. ژامبون را در روغن زیتون کمی تفت دهید و به مواد اضافه و مخلوط کنید.

4. مخلوط به دست آمده را در تابه چرب شده بریزید.

5. به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید.

6. سپس تابه را حدود 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا املت بپزد.

 

چیکن پنیری

لذیذ و خوشمزه

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

سینه مرغ: 2 عددنمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازمژامبون: 4 ورقهپنیر پارمزان: 4 ورقهتخم مرغ: 3 عددپودر سوخاری: 2 پیمانهروغن: به مقدار لازم آموزش 4 غذای پنیری بی نظیر 

طرز تهیه:

1. سینه های مرغ را از پهنا به طور افقی برش دهید و آنقدر با استیک کوب بکوبید تا نازک شوند.

2. روی آنها نمک و فلفل سیاه بپاشید.

3. یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر پارمزان را روی یک طرف هر یک قرار دهید.

4. طرف دیگر را روی آن تا کنید و با خلال چوبی محکم نمایید.

5. تخم مرغ ها را در ظرفی زده و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

6. سینه های مرغ را در تخم مرغ فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.

7. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

8. سپس آنها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود.

9. این چیکن پنیری های خوشمزه را به همراه سیب زمینی سوخاری سرو کنید.

نکته:

اگر قبل از سرخ کردن سینه های مرغ، آنها را به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید، سفت تر و تردتر خواهندشد.

 

نان پنیری

لذت یک صبحانه خوشمزه

مواد لازم:

پنیر چدار ماتزرلا: 250 گرمبرگ رزماری تازه (خردشده): یک ق سخمیر مایه: 10 گرمآب گرم: یک و یک دوم پیمانهآرد: 4 پیمانهشکر: یک ق چنمک: یک ق چروغن زیتون: 3 ق س آموزش 4 غذای پنیری بی نظیر 

طرز تهیه:

 

1. خمیر مایه را در آب گرم بریزید و حدود 10 دقیقه کنار بگذارید.

2. آرد، نمک و شکر را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید.

3. خمیرمایه ورآمده را در آب را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

4. خمیر را ورز دهید.

5. ظرفی را با یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید.

6. روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و حدود یک ساعت در محلی گرم استراحت دهید تا ور آید.

7. خمیر ورآمده را به 16 قسمت مساوی تقسیم کنید.

8. هر بخش خمیر را کف  دست خود باز کرده و وسط آن یک برش پنیر قرار دهید و رول کنید.

9. آنها را در یک قالب تارت گرد (به قطر 24 سانتی متر) کنار هم بچینید.

10. روی آنها را با پارچه بپوشانید و حدود 30 دقیقه استراحت دهید.

11. پس از گذشت این زمان بقیه روغن زیتون را با برس روی آنها بمالید و برگ رزماری خردشده بپاشید.

12. به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار